dilluns, 28 de setembre del 2009

La tecnologia i jo

Les tecnologies avancen constantment, i si em poso a pensar com eren els ordinadors, els mòbils o fins i tot les primeres càmares digitals, o els primers plasmes, trobaria una enorme diferència.
Quan jo estudiava primària, vaig tenir contactes amb ordinadors i amb internet. Però clar, era petita i pot ser no era conscient de tot el que feia o el que realment succedia. Estava navegant a internet! Escrivint textos amb només teclejar!
Penso que fins que no tens una certa edat, no arribes a certes conclusions... i per això no va ser fins la ESO, que vaig començar a interessar-me una mica més pel tema d'informàtica.
Cada any, amb les assignatures de "Crèdit variable" que es feien cada curs, sempre hi havia un trimestre que havíem de fer sessions d'informàtica tres cops per setmana, on apreníem a utilitzar els processadors de textos, internet... i fins i tot, l'últim any (quart) vam aprendre a crear una pàgina web, on havíem de parlar d'allò que més ens agradés, amb creativitat.
Va ser una experiència bastant interessant, ja que podíes conèixer molt millor als companys veient tot allò que els interessava, o que els cridava l'atenció.
També, vaig fer uns cursos de mecanografia i cursos d'aprenentatge d'Office.
Penso que amb el tema d'informàtica he tingut una bona experiència i una bona educació.