divendres, 30 d’octubre del 2009

COED 29 /10

A la sessió d'ahir dijous de gran grup, la Imma ens va presentar com es feia un debat amb l'ajuda d'un video d'una lliga de debats universitaris, on debatien la universitat d'Alacant i la de Lleida.
Em va agradar com parlaven, com s'expressaven, la força que algun d'ells hi posaven a l'hora de defensar les idees que els hi havien tocat, i sobre tot em va sobtar que no sabien de què parlarien fins només uns minuts abans, i em va sobtar perquè ho feien molt bé i semblava com si ho tinguéssin preparat.
Després d'haver-lo vist, vam analitzar-lo entre tota classe i vam destacar els aspectes més importants. La Imma també ens va donar un paper informatiu on ens explicava els papers q hauríem de tenir cadasscú, el temps que hauríem d'utilitzar per exposar les ostres idees i els torns que hi haurien d'haver i per tant, el temps total que tindríem per reproduir el debat.
Després d'haver parlat sobre tot això, vam lliurar a la Imma els nostres resums o les nostres idees més importants sobre el llibre prèviament llegit Com parlar bé en públic, un llibre molt útil per poder, tal i com diu el títol del llibre, parlarbé en públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada