dissabte, 31 d’octubre del 2009

Sessió 30 d'octubre

El divendres passat, vàrem presentar diversos programes que en Xavier Àvila ens va proposar. Vam estar uns 30 minuts aproximadament per poder estudiar el programa que ens havia tocat i preparar una petita exposició per a que els nostres companys el poguessin conèixer.

A la Marta Vico i a mi, ens va tocar el iGoogle. L'iGoogle és un servei que ens ofereix el buscador de google per poder personalitzar-lo a la nostra manera, podent-hi afegir diverses pestanyes per incloure les informacions que nosaltres vulguem. Aqui us adjunto una fotografia del meu iGoogle personalitzat:



Com podeu veure, també es pot escollir un tema diferent per al teu fons de iGoogle, que en el meu cas és del Mario Bros i de tots els seus personatges.
També com podeu veure vaig instal·lar l'aplicació del facebook, del Windows Live Messenger i també el correu d'aquest, el Hotmail.

Va ésser una activitat interessant, ja que vam veure programes molt interessants, com per exemple el Google Maps i el Google Earth, on podem veure fins i tot l'univers, i també programes on podem conèixer molt millor el cos humà, que l'utilitzen per a estudiar medicina de la bona precisió que té.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada