dimarts, 8 de desembre del 2009

PROJECTE TELEMÀTIC

Segons Nuria Brichs, un projecte telemàtic consisteix a dur a terme unes determinades activitats conjuntament amb altres escoles, i intercanviar-ne els resultats per internet. Amb això es pretén fomentar el treball cooperatiu i la comunicació entre escoles, de manera que als continguts propis de cada àrea s’hi afegeixen uns nous valors: el treball en grup, compartir responsabilitats i informació, aprendre dels altres, respectar opinions i cultures diferents, només per citar-ne alguns.

De projectes telemàtics n’hi ha de diversos tipus. Alguns, són ideals per a iniciar-se perquè requereixen poca feina prèvia i poques sessions de classe. Altres, són més complexes, amb calendari de participació i proposta d’activitats. Aquests darrers ofereixen un ampli ventall de possibilitats de treball, amb nombroses activitats de les quals podem triar aquelles que millor s’adapten a les nostres necessitats o interessos.

Jo, n'he trobat un d'interessant, encara que està més destinat a l'educació infantil. Però, no obstant, penso que és interessant, perquè treballa els sentits dels nens. El projecte es diu Sàlix i els sentits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada